Rabatt på studier ved Kristiania

Negotia har inngått en samarbeidsavtale med Kristiania for å gjøre det lettere for deg å oppgradere din kunnskap og utvikle deg ved siden av jobben. Kristiania har mer enn 100 års erfaring med å tilby fjernundervisning, og de har nå et bredt utvalg av høyskoleemner tilgjengelig på nett, til redusert pris for deg som er medlem.

Du får 15 % rabatt på ordinære nettpriser ved å benytte en avtalekode fra Negotia. Det er kun du som medlem som kan benytte denne koden (den kan altså ikke benyttes av familiemedlemmer eller venner/kolleger).

Du velger selv hvor mange emner du vil gjennomføre. Kanskje du bare trenger litt faglig påfyll, eller har du planer om å bygge deg en grad? Du gjennomfører uansett emnet når og hvor du vil, og i det tempoet som passer deg.   

De fleste grader består av kjernefag og valgfag. Dersom du ønsker å bygge en grad kan det være smart å gjennomføre emnene i anbefalt rekkefølge. Les mer om de hele gradene, kjernefag, valgfag og prioritert rekkefølge i forbindelse med de enkelte gradene på lenkene under:

Bachelor i Administrasjon og ledelse

Bachelor i HR og personalledelse

Årsenhet: Bedriftsøkonom

Årsenhet i HR og personalledelse

Årsenhet i Markedsføring og salg

Når du finner et enkeltemne du har lyst til å gjennomføre trykker du på lenken i emnelisten. Du kommer da til en fakta-side der du velger «kjøp emnet». Du kan legge til så mange emner du vil i bestillingslisten før du legger inn avtalekoden. Du vil da se at prisen reduseres med avtalt rabatt før du går til kassen. Logg deg inn på Min side for å oppgitt avtalekoden.

Her finner du en fullstendig oversikt over alle nettstudier hos Kristiania

Dersom du har behov for veiledning om studievalg kan du ta kontakt med høyskolen på: nettstudier@kristiania.no

For å bli registrert som student må du ha, eller opprette en FEIDE-bruker. FEIDE er den nasjonale løsningen for sikker innlogging og datadeling i utdanning og forskning. Når du som student skal dele vitnemål og personnummer (for at emnet du tar skal bli registrert på riktig person), er det viktig at det gjøres på en trygg og sikker måte. Her kan du lese mer om FEIDE: https://www.feide.no/om-feide

Utdanningsstipend

Planlegger du å ta etter- og videreutdanning kan du søke om økonomisk støtte fra Negotias utdanningsstipend.  

Les mer!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker