Rabatt på Løpetrening.no

Løpetrening.no tilbyr over 50 skreddersydde treningsprogrammer for alle nivåer. Alle medlemmer følges opp av egen online PT. Nå får du som medlem, uansett hvor du bor i landet, muligheten til å tegne medlemskap hos Løpetrening.no med 30% rabatt på ordinær pris ut 2024.
Rabattkode: negotiamedlem2024

Nivåtilpasset treningsprogram inkl. PT - individuell oppfølging

Medlemskap er personlig og individuelt lagt opp. Treningsplanen har ulike nivå avhengig av hva man ønsker å oppnå og har som målsetting. Noen har treningsplaner som er inndelt etter nivå og distanse man ønsker å trene mot, andre har et ønske om å lære seg å løpe eller uten tidsmål. Løpetrening.no har treningsplaner inndelt etter distanser, fra 5km og 10km og fra halvmaraton og opp til 100 miles. Alle får egen digital PT. 

Et medlem får presentert påfølgende treningsuke en gang per uke, normalt hver søndag. Planlegging av neste uke er der med i gang og man vet når man skal trene. 

Litt om medlemskapet

Selve medlemskapet handler mye om å ha et bedre forhold til å planlegge og få inn trening i hverdagen. Man kan si opp medlemskapet etter 1 uke, eller være medlem i mange år. En treningsplan spenner mellom 12 og 30 uker, og er periodisert. 

Målsetting er noe man naturlig tar en prat med sin PT om. Dialogen med PT foregår på mail, og PT svarer innen 1 virkedag.

Hva koster det?

Blant medlemsfordeler for Negotia-medlemmer på Løpetrening.no får du 30% rabatt på et medlemskap uten bindingstid på Løpetrening.no. Rabatten gjelder valgfritt treningsprogram og så lenge du er medlem på Løpetrening.no. 
Ordinær pris er kr. 99,- per uke. 

Les mer og finn et treningsprogram som passer for deg her!

..............................................

Aktuelle leker:

Slik kan rabattkoden benyttes:

  • Gå til https:www.lopetrening.no og klikk på «Bli medlem»
  • Skriv inn rabattkoden i feltet for "Kupongkode”
  • Bruk rabattkoden «negotiamedlem2024» for å aktivere 30% rabatt
  • Trykk så på den røde knappen «Bruk Rabattkupong»
  • Fullfør utfylling og trykk «Abonner / Kjøp»

Det tilbys ikke 30% rabatt på kampanje.

Les mer og tegn medlemskap her!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker