Bruk adventstiden til å styrke felleskapet

Verv et medlem, så får du og det nye medlemmet en gavekortpremie på 500 kroner hver. Og i tillegg er du med i trekningen av hotellopphold til en verdi av 5000 kroner.

Kampanjen varer fra 1. til 15. desember. 

Har du en eller flere kolleger som burde vært medlem i Negotia? Har du spurt? Kanskje det bare er et spørsmål og litt informasjon som skal til for at den eller de tar steget og blir med i Negotia-fellesskapet? 

Du kan selvfølgelig verve så mange du vil, og premien på 500 kroner utløses for hvert nye medlem du skaffer. Hovedpremien som alle ververe blir med i trekningen av, er et opphold på et Strawberry-hotell til en verdi av 5000 kroner. Hver enkelt verving gir ett lodd i potten, så jo flere du verver desto større er sjansen. 

Medlemskap i Negotia gir mulighet for:

  • Økt trygghet og medbestemmelse på jobben.
  • Flere rettigheter når det er opprettet tariffavtale.
  • Tilgang til lønnsomme medlemsfordeler – blant annet innen forsikring og bank.

I tillegg til å få et gavekort, får det nye medlemmet du verver også tilbud om forsikringen YS-innbo til halv pris det første året. 

Trenger du verveargumenter? 

Her finner du 10 påstander du kan møte ved verving og litt tips til hvordan snakke med kolleger om Negotia – uten å være irriterende?

Når mottar du gavekortet ditt?

Når vi har registrert første innbetaling fra medlemmet du har vervet, vil vi sende vervepremien til deg på den e-postadressen du selv har registrert på Min Side. Dette kan ta inntil tre måneder, siden innmeldings måneden er kontingentfri. Litt kjedelig å vente, men samtidig sikrer det at vi ikke belønner ugyldige vervinger.

Hvis du ikke har mottatt forventet gavekort, kan det lønne seg å sjekke spamfilteret ditt før du tar kontakt med oss. 

Trenger du verveargumenter? Her finner du 10 påstander du kan møte ved verving.

Innmelding og registrering av nytt medlem

For å verve et nytt medlem, må du logge deg inn på Min Side, velge "Verving" i medlemsportalen og følge instruksjonene der. Her finner du din unike vervelenke som du kopierer og sender til den du skal verve.

Husk å be det nye medlemmet om å legge inn koden slik at vervingen registreres på deg.

Medlemskapet er gratis for studenter, elever og lærlinger. Det gis derfor ikke gavekort for nye medlemmer i denne kategorien. Det utløses heller ikke gavekort for verving av medlemmer i Økonomiforbundet (egen Negotia-avdeling) da de har egne kampanjer.

Vi kan også skreddersy egne kampanjer for din arbeidsplass. Ta kontakt med markedsavdelingen, så hjelper vi deg. Sammen finner vi den beste løsningen for dere!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker