Verv et medlem før jul og bli med i trekningen!

Kjenner du noen som ikke er organisert? Har du spurt om vedkommende vil bli medlem i Negotia? Kanskje er det ikke mer enn dette enkle spørsmålet som skal til.

Vervepremie

Verver du et nytt medlem til Negotia i perioden 1. tom 20. desember får du som verver et gavekort på 500 kroner som takk for innsatsen. Premien gjelder for hvert nye medlem du skaffer. Den 21. desember trekker vi 4 ververe som får et sett Jabra hodetelefoner hver.

De nye medlemmet du verver får også et gavekort på 500 kroner, samt tilbud om YS-innbo til halv pris det første året.  

Bruk kampanjekode “JUL22”, for å få registrert vervekampanjen.

Trenger du verveargumenter? Her finner du 10 gode grunner til å være medlem

Innmelding og registrering av nytt medlem

For å kunne verve, må du logge deg inn på Min Side. Her vil du finne din unike vervelink (url) som du sender til den du skal verve. Når den du verver klikker på lenken, ledes vedkommende direkte til innmeldingsskjemaet, og vervingen vil bli registrert på deg. Husk å oppgi kampanjekoden som du finner på Min side.

NB! Det utløses ingen premie for verving av studenter, elever eller lærlinger, fordi medlemskapet er gratis for disse. Det utløses heller ikke vervepremie for verving av medlemmer i Økonomiforbundet da de har egne kampanjer.

Når mottar jeg vervepremien? 

Når vi har registrert første innbetaling fra medlemmet du har vervet, vil vi sende vervepremien til deg på e-postadressen du har registrert på Min Side.

NB: Hvis du savner din vervepremie, kan det lønne seg å sjekke spamfilteret ditt før du tar kontakt

LuksusGavekortet 

Klikk her for å komme til Negotias LuksusGavekort-side hvor du kan velge fritt blant alle gavekortene og sjekke saldo på ditt LuksusGavekort. 

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker