Verv et medlem!

Du vet jo at fagforening er lurt sånn i lengden ...

Hvorfor ikke dele denne kunnskapen videre, og samtidig bli belønnet med et SuperGavekort på 300 kroner for hvert medlem du verver?

Nye medlemmer får tilbud om forsikringen YS-innbo til halv pris det første året. 

SuperGavekort

Med et SuperGavekort kan mottakeren velge fritt blant alle gavekort, produkter og opplevelser på GoGift.no. SuperGavekortet gir mottakeren valgfrihet. Verdien av SuperGavekortet kan enkelt fordeles mellom en eller flere av våre partnere. Gavekortet kan enkelt innløses i både Gavekort/opplevelser og Produkter. Hvordan Supergavekortet innløses, les mer her.

Har du spørsmål til GoGift kan du kontakte dem på tlf: 22 33 05 00 eller e-post: kundeservice@gogift.no

Trenger du verveargumenter? 

Her finner du 10 påstander du kan møte ved verving og litt tips til hvordan snakke med kolleger om Negotia – uten å være irriterende?

Når mottar du gavekortet ditt?

Når vi har registrert første innbetaling fra medlemmet du har vervet, vil vi sende vervepremien til deg på den e-postadressen du selv har registrert på Min Side. Dette kan ta inntil tre måneder, siden innmeldings måneden er kontingentfri. Litt kjedelig å vente, men samtidig sikrer det at vi ikke belønner ugyldige vervinger.

Hvis du ikke har mottatt forventet gavekort, kan det lønne seg å sjekke spamfilteret ditt før du tar kontakt med oss. 

Trenger du verveargumenter? Her finner du 10 påstander du kan møte ved verving.

Innmelding og registrering av nytt medlem

For å verve et nytt medlem, må du logge deg inn på Min Side, velge "Verving" i medlemsportalen og følge instruksjonene der. Her finner du din unike vervelenke som du kopierer og sender til den du skal verve.

Husk å be det nye medlemmet om å legge inn koden slik at vervingen registreres på deg.

Medlemskapet er gratis for studenter, elever og lærlinger. Det gis derfor ikke gavekort for nye medlemmer i denne kategorien. Det utløses heller ikke gavekort for verving av medlemmer i Økonomiforbundet (egen Negotia-avdeling) da de har egne kampanjer.

Vi kan også skreddersy egne kampanjer for din arbeidsplass. Ta kontakt med markedsavdelingen, så hjelper vi deg. Sammen finner vi den beste løsningen for dere!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker