Jeg er medlem

Vårt løfte til deg er at vi sørger for at du har reell medvirkning på arbeidsplassen din. Vi hører på deg, forsvarer dine rettigheter og kjemper for at du får din del av verdiene som skapes.

Her følger viktig informasjon til deg som er medlem: 

Bruk tjenestene

Fordelene ved å være medlem er mange. I tillegg til den faglige kjernevirksomheten, tilbyr vi en rekke lønnsomme medlemsfordeler. Gjennom tilbakemeldinger vet vi at mange medlemmer tjener inn hele medlemskontingenten eller mer, ved å bruke medlemsfordelene våre aktivt, les mer.

Personlig medlemskap

Personlig medlemskap betyr at medlemskapet følger deg gjennom hele karrieren, uansett om du skifter jobb eller bytter bransje.

Videre betyr det at du er også selv ansvarlig for å melde i fra til oss om endringer som påvirker medlemskapet. Dette er viktig med tanke på kontingent trekk, arbeidssted, eventuell tariffavtale, med mer. På Min side kan du selv holde de viktigste kontaktopplysningene dine oppdatert. 

Personlig medlemskap betyr også at du selv er ansvarlig for at kontingenten din er betalt i tide, uavhengig av betalingsform. 

Mine samtykker

Du har gjennom ditt medlemskap tilgang til økonomiske fordeler hos våre samarbeidspartnere, Gjensidige og Nordea. For at du skal få innvilget rabatterte medlemspriser trenger vi ditt samtykke for å dele informasjon om ditt medlemskap med samarbeidspartnere. Dette kan du administrerende selv på Min side.

Klubb og tariffavtale?

Er man flere medlemmer i samme arbeidstakerorganisasjon står man sterkere på arbeidsstedet, og man kan kreve tariffavtale. Tariffavtalen gir deg og kollegaene langt flere rettigheter enn hva lovverket generelt tilbyr. 

Ønsker dere tariffavtale må dere starte med å danne en "bedriftsklubb" og velge en tillitsvalgt. Så snart dette er på plass kan dere begynne arbeidet med å få tariffavtale.

Engasjere deg i Negotia

I Negotia er det medlemmene som bestemmer!

Alle medlemmer har den samme rett til å bli valgt til verv i organisasjonen, enten man er enkeltmedlem eller del av en stor klubb. Les mer om hvordan engasjere seg i de ulike leddene under organisasjonsstruktur.

Medlemskapet når du blir pensjonist

Når du ikke lenger er i arbeid, er du velkommen til å fortsette medlemskapet i Negotia som pensjonistmedlem. Les mer om pensjonistmedlemskap.

Medlemskapet hvis du blir permittert eller arbeidsledig

Selv om du står uten jobb en periode, både kan og bør du opprettholde ditt medlemskap i Negotia. Det gir deg rettigheter og fordeler du kan trenge. Les mer.

Utmelding

Medlemskapet i Negotia er personlig og at oppsigelse av medlemskapet må skje skriftlig via Min side under Mitt medlemskap. Medlemskapet opphører ved utgangen av måneden etter at utmeldingen finner sted. For nærmere detaljer om medlemskap, se Negotias vedtekter.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker