Illustrasjonsfoto: AdobeStock

God jul og godt nyttår fra Negotia

Negotia takker for året som har gått og ønsker alle en god julefeiring og et godt nytt år når det kommer! 

Les julehilsen fra ledertrioen:

Kjære medlemmer og tillitsvalgte

2023 er snart historie. Vi har bak oss et begivenhetsrikt år preget av utfordringer på mange områder; fra de pågående konfliktene i Europa og Gaza og til gjentakende rentehevinger, dyrtid og en historisk streik her hjemme.

Med alt som har skjedd har Negotia også opplevd en hyggelig utvikling, som gjør at vi nå tett mot årsskiftet er i ferd med å stabilisere oss på 22 000 i medlemsantall. Dette viser at stadig flere ser viktigheten av fellesskapet og styrken som ligger i å være en del av Negotia. Vi lover at vi alltid vil jobbe hardt for å sikre trygghet og gode arbeidsvilkår for hver enkelt av dere.

Når vi ser tilbake på året som har gått er vi stolte av alt vi har fått til sammen. Vi var godt synlige gjennom en streik for historiebøkene. Samtidig har vi nærmet oss målsettingene for de strategiske prioriteringene gjennom de tre foregående årene. Nå har vi jobbet fram og vedtatt en ny politisk plattform og strategisk plan for den neste treårsperioden. Alt dette hadde ikke vært mulig uten en levende organisasjon med aktive klubber, driftige lokalavdelinger og en kompetent administrasjon. Vi retter en stor takk til dere alle for den gode innsatsen for forbundet.

Nå er det tid for å nyte velfortjente fridager, senke skuldrene og være sammen med kjære og kjente. Vi takker dere for all støtten og engasjementet dere har vist gjennom året, og ser fram til å fortsette samarbeidet og møte dere igjen i 2024.

Vi ønsker dere alle en fredelig julefeiring og et strålende nytt år!

Stor julehilsen fra
Eirik, Trond Vegard og Tina

Ledertrioen i Negotia, fra venstre: 2. nestleder Tina Riise Gjøen, forbundsleder Eirik Bornø og 1. nestleder Trond Vegard Sæle. Foto: Terje Bergersen

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker