I Negotia jobber vi hver dag for et arbeidsliv og samfunn der likestilling og inkludering er grunnleggende verdier. Dette er også prinsipper nedfelt i vår politiske plattform vedtatt av landsmøtet, sier forbundsleder Eirik Bornø. Foto: Terje Bergersen

Negotia støtter Pride-markeringen

Juni er den offisielle Pride-måneden. Dette markerer Negotia blant annet med å ha regnbueflagget på sin Facebook-side. – Negotia støtter verdiene om likeverd og rettferdighet for alle, som Pride-markeringen representerer, sier forbundsleder Eirik Bornø.

I år har forbundet fått noen reaksjoner på at det nå i juni benyttes et profilbilde med regnbueflagget på Facebook-siden. Dette kommenterer forbundsleder Eirik Bornø på denne måten:

- Profilbilde med regnbueflagget på Facebook-siden, har Negotia brukt i flere år. Pride er en feiring av kjærlighet, mangfold og inkludering, og det er en tid for å markere samhold mot diskriminering og urettferdighet. Negotia jobber hver dag for et arbeidsliv og samfunn der likestilling og inkludering er grunnleggende verdier. Dette er også prinsipper nedfelt i vår politiske plattform vedtatt av landsmøtet.

Negotia og YS har en lang tradisjon for å delta i Pride-markeringen, og 2024 er ikke noe unntak.

- Jeg ønsker at alle skal forstå hvor viktig denne markeringen er, og hvorfor vi står sammen for likeverd og rettferdighet for alle. Personlig vil jeg delta i Pride-toget i Oslo 29. juni, og oppfordrer alle andre også til å være med – både i hovedstaden og andre steder i landet.

- Vi må stå sammen og vise solidaritet og styrke. Vi skal ikke tillate at noen opplever diskriminering på grunn av sin seksuelle orientering, kjønnsidentitet eller andre personlige forhold, sier Negotia-leder Eirik Bornø.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker