Egil Ove Farstad fikk prisen Årets tillitsvalgt for sitt arbeid som leder i Negotia avdeling Sunnmøre.

Egil Ove Farstad er Årets tillitsvalgt i Negotia

Leder for Negotia avdeling Sunnmøre, Egil Ove Farstad, fikk prisen Årets tillitsvalgt på landsmøtet lørdag.

Tekst og foto: Terje Bergersen

Farstad får prisen for sitt arbeid i avdelingen, hvor han tok over ledervervet i februar inneværende år. Det var kollegene i avdelingsstyret som foreslo ham, og i deres velbegrunnede forslag står det blant annet følgende:

"Engasjementet Egil Ove viser for at Negotia skal vokse og gi medlemmene stort utbytte for pengene, virker å være utrettelig. Han står på og strekker seg langt for å få implementert forbedringer der det er mulig. Vi mener han har gjort en ekstraordinær innsats i måten å jobbe på. Han har tatt utfordringer på strak arm, effektivisert driften, innført ny teknologi, tilført avdelingsstyret ny energi – og dratt i gang nye tiltak til beste for medlemmene. Han er en tillitsvalgt med potensial for å være med på å drive Negotia opp og fram."

Det var forbundsleder Monica A. Paulsen som sto for utdelingen.

- Uten gode tillitsvalgte ville ikke vår organisasjon fungert. Og av og til dukker det opp personer i tillitsvalgtrekkene som står fram og gjør noe helt ekstra. Du er en sånn person, Egil Ove. Jeg kunne ikke ha vært mer enig i den begrunnelsen avdelingsstyret gir i forslaget om å gi prisen Årets tillitsvalgt til nettopp deg, sa Monica A. Paulsen.

En mildt sagt overrasket prismottaker gir denne kommentaren:

- Nå ble jeg ganske satt ut. For en overraskelse! Men jeg må bare takke det fantastiske styret i avdeling Sunnmøre, for støtten de har gitt meg. Takk også til medlemmene, og ikke minst den måten Negotias administrasjon alltid stiller opp på når vi ber om noe. Det er så mange flotte folk i dette forbundet. Det er faktisk sånn at jeg får energi av å stå på for Negotia. Tusen takk for veldig hyggelig pris, sier Egil Ove Farstad.

Vi gratulerer Egil Ove så mye med fortjent pris!

Prisen Årets tillitsvalgt består av plakett og en pengegave gitt av samarbeidspartner Gjensidige.  

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker