Den nye vikaren i Negotias administrasjon, Tonje Yasmine Lie Aarud, kjenner organisasjonen godt gjennom mange års medlemskap og ulike tillitsverv.

Vikar på Team medlemsservice

Tonje Yasmine Lie Aarud (38) er ansatt i vikarstilling som administrasjonskonsulent i Negotia med tiltredelse 15. august.

Stillingen inngår i Team medlemsservice, som er en del av markeds- og kommunikasjonsavdelingen med totalt 9 ansatte.

- Tonje ble valgt ut blant over 70 søkere. Vi er svært glade for at hun takket ja til jobben, og ser fram til å få henne med på laget, sier leder for markeds- og kommunikasjonsavdelingen Viktoria Fladby.

Lie Aarud har bakgrunn fra både salg, markeds- og kommunikasjonsarbeid, senest som kommunikasjonskonsulent i Oslo Taxi hvor hun også har vært klubbtillitsvalgt. Hun har i tillegg erfaring fra verv i Negotia Ung og lokalavdelingen Oslo & Omegn.

- Jeg er veldig spent og gleder meg til å starte i jobben som administrasjonskonsulent i Negotia. Fagforeningsarbeid er viktig og betyr mye for meg, noe som også er mye av grunnen til at jeg søkte på stillingen. Jeg er så heldig at jeg allerede kjenner godt til Negotia gjennom de ulike vervene jeg har hatt, og håper jeg med min kompetanse og erfaring kan bidra godt til utviklingen av servicearbeidet i administrasjonen, sier Tonje Yasmine Lie Aarud.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker