Negotias politiske plattform er i innspurtfasen

Etter en utviklingsfase på rundt et år nærmer den nye politiske plattformen seg ferdigstillelse. Interesserte kan fortsatt komme med innspill.

Den politiske plattformen skal peke ut Negotias overordnete kurs de neste 15 årene. Et slikt langsiktig dokument har forbundet ikke hatt tidligere. Det erstatter ikke de treårige strategidokumentene eller annet planverk, men kommer som et supplement med en adskillig lengre tidshorisont.

Dokumentet beskriver utfordringer og prioriteringer på disse fem områdene: - Identitet, marked og medlemsservice - Tariffavtaler - Arbeidsliv - Næringspolitikk - samfunnspolitikk

Økt næringspolitisk og samfunnspolitisk innflytelse er en ambisjon som skal vektlegges sterkere i årene framover. Dette som et svar på at arbeidslivet og ansattes rettigheter utsettes for et stadig økende press.

I utviklingsprosessen har den politiske plattformen blant annet vært til høring på regionsmøtene, hvor det totalt deltar nær 200 tillitsvalgte. Dokumentet legges fram til vedtak på forbundets landsmøte 19. og 20. november.

Den foreløpige politiske plattformen er tilgjengelig på Min Side – Fag og Tema.

Eventuelle innspill sendes til epost: post@negotia.no

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker