- Jeg gleder meg til å lære og etter hvert bli del av det gode kompetansemiljøet i Negotia, sier nyansatt avdelingsleder Håkon Åsenden.

Ny avdelingsleder i Negotia

Håkon Åsenden (36) er ansatt som leder for avdeling organisasjon og kompetanse i Negotia. Han kommer fra stillingen som organisasjonssjef i YS-forbundet Delta.

- Vi er veldig fornøyde med å ha fått Håkon med på laget, og er sikre på at han vil tilføre oss mye. Han vil lede en avdeling på seks motiverte og dyktige medarbeidere, som i tillegg til å skolere våre medlemmer og tillitsvalgte, også har ansvar for administrativ bistand til våre demokratiske organer, samt større arrangementer, forteller generalsekretær Tore Hansen.

- Jeg ser fram til å bli en del av Negotias team. Jeg håper at jeg med min bakgrunn kan bidra til at Negotia blir en enda bedre organisasjon for sine medlemmer og tillitsvalgte. Negotia er en organisasjon jeg kjenner noe fra før, og som framstår både framoverlent og moderne. Derfor gleder jeg meg særlig til å lære og etter hvert bli del av det gode kompetansemiljøet i organisasjonen, sier Åsenden.

Den nye avdelingslederen er utdannet statsviter og lærer. Han har vært i Delta i ni år, i ulike roller. Han har vært leder for to av Deltas regionkontorer, og nå i det siste altså leder for deres organisasjonsavdeling. Han har også en periode bak seg som ansattrepresentant i Deltas hovedstyre.

Håkon Åsenden begynner i Negotia 3. oktober.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker